14. lipnja održana je dodjela Nagrade Oskar znanja na kojoj je nagrađena Lana Radošić, naša državna prvakinja iz hrvatskoga jezika

Ove je godine održana 18. dodjela Nagrade Oskar znanja na kojoj su nagrađeni pobjednici na državnim i međunarodnim natjecanjima u znanju, glazbi i plesu u školskoj godini 2021./2022. Svečanost je održana u sportskoj dvorani XV. gimnazije u Zagrebu u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje, uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja te Hrvatske zajednice županija. Na svečanosti je prisustvovala i Lana Radošić (2. b), državna prvakinja iz hrvatskoga jezika u kategoriji drugih razreda. Priznanje za rad uručeno je i Laninoj mentorici, profesorici Ani Rajner.
Lani je ovo već drugi Oskar znanja jer je i prošle godine bila državna prvakinja iz hrvatskoga jezika. Ove je godine za svoj uspjeh nagrađena "Newtonovom jabukom", jedinstvenom skulpturom koju je izradila studentica Tea Švarić. Čestitamo Lani i želimo joj puno uspjeha i nagrada na idućim natjecanjima!     

Lana Radošić - dobitnica Oskara Znanja

 

Lana Radošić i mentorica Ana Rajner