POSTUPAK PRIJAVE I UPISA U SREDNJU ŠKOLU

Sve o postupku prijava i upisa u srednje škole u Republici Hrvatskoj te Natječaju za upis u Gimnaziju u Požegi možete pronaći na sljedećim poveznicama.

ZAŠTO UPISATI GIMNAZIJU?

Izbor gimnazije kao srednje škole u kojoj želite nastaviti obrazovanje važan je dio dugog i složenog procesa odlučivanja o zanimanju kojim se želite baviti i profesionalnom putu kojim ćete krenuti. Stoga vas pitanjem-poveznicom "Je li Gimnazija škola za mene?" upućujemo na portal e-Usmjeravanje koji vam nudi informacije korisne za izbor zanimanja i srednje škole te alate za samoprocjenu interesa i kompetencija te osobina važnih za uspjeh u nekom području rada i profesiji. Proučite ponuđene sadržaje i pravilno upotrijebite alate kako biste s više razumijevanja i pouzdanja odlučili o nastavku obrazovanja u našoj školi!

 

Upoznajte našu Gimnaziju pomnim pregledom ovih mrežnih stranica. Pogledajte koje programe vam nudimo, kako je škola ustrojena, uređena i opremljena, po čemu je posebna i koliko je uspješna u odgoju i obrazovanju novih naraštaja učenica i učenika? Krenite od naredne poveznice!