POSTUPAK PRIJAVE I UPISA U SREDNJU ŠKOLU

Sve o postupku prijava i upisa u srednje škole u Republici Hrvatskoj te Natječaju za upis u Gimnaziju u Požegi možete pronaći na sljedećim poveznicama.

ZAŠTO (NE) UPISATI GIMNAZIJU?

Izbor gimnazije kao srednje škole u kojoj želite nastaviti obrazovanje važan je dio dugog i složenog odlučivanja o zanimanju kojim se želite baviti i profesionalnom putu kojim ćete krenuti. Stoga vam ovdje nudimo "prvu pomoć" u rješavanju tog zadatka u obliku kratkog vodiča kroz izbor zvanja i profesije, koji vam donosimo na sljedećoj poveznici. Proučite ga, prođite sve predviđene korake te iskreno odgovorite na postavljena pitanja, kako biste s više razumijevanja i pouzdanja odlučili o nastavku obrazovanja u srednjoj školi!

 

Upoznajte našu Gimnaziju pomnim pregledom ovih mrežnih stranica. Pogledajte koje programe vam nudimo, kako je škola ustrojena, uređena i opremljena, po čemu je posebna i koliko je uspješna u odgoju i obrazovanju novih naraštaja učenica i učenika? Krenite od naredne poveznice!

 

 

PROVJERITE SVOJE PREDZNANJE ZA GIMNAZIJU

Dragi učenici, objavili smo nekoliko kratkih online predmetnih ispita za samoprovjeru vašeg osnovnoškolskog znanja iz glavnih nastavnih predmeta čije učenje se nastavlja u gimnaziji.

Nadamo se kako ćemo time barem malo pomoći vašoj prilagodbi i uspjehu u našoj Školi. Svrha je ovih ispita za samoprocjenu znanja podsjetiti vas na predznanje potrebno za uspješno uključivanje u gimnazijski nastavni program.