Gimnaziji, Požega Fakultet elektrotehnike i računalstva Sveučilišta u Zagrebu uručio Zahvalnicu za istaknut doprinos srednjoškolskom obrazovanju

Dekan Fakulteta elektrotehnike i računalstva Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Vedran Milas na svečanoj je sjednici Fakultetskoga vijeća održanoj povodom Dana Fakulteta uručio Gimnaziji, Požega Zahvalnicu za istaknut doprinos srednjoškolskom obrazovanju Fakulteta elektrotehnike i računalstva Sveučilišta u Zagrebu. Zahvalnica je vezana uz dodjelu nagrade za najbolje rangirane kandidate na razredbenom postupku pri upisu na Fakultet u akademskoj godini 2023./2024. Osim Gimnazije, Požega Zahvalnicu je primilo još samo dvadesetak škola s područja cijele Hrvatske.

FER

 

Tom je prigodom dekan Milas podijelio i niz zlatnih diploma bivšim studentima Fakulteta koji su diplomirali 1972./1973. školske godine, dakle prije 50 godina. Posebna su priznanja i nagrade dobili i najuspješniji studenti svih godina i smjerova koji se trenutno obrazuju na Fakultetu.  

FER

 

Svečana je sjednica održana 15. studenoga 2023. godine u prostoru FER-a u Zagrebu. Svečanom ozračju ovoga događanja pridonio je vrlo zanimljiv i nadahnut govor samoga dekana te glazbeni program koji su upriličili studenti FER-a.

FER